Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Cikis sztorik

Ezek a sztorik nem velem történtek meg!

Egy lány akibe fülig szerelmes vóltam át hívott a házukba dvd-zni, nem valami sok embert hívott meg! Ezért nagyon-nagy megtisztelés vólt nekem! Vagy 2 óráig készülődtem a kinézetemmel, erre meg amikór mentem a házuk fele beleléptem egy kis kutya "piszokba"! Próbáltam letisztínani és egy leis birtam csak az vólt a baj hogy az "illata" nem múlt el! Amokór beléptem nem győztem bocsánatot kérni tőle is meg a szüleitől is!

                                                        Góóóól! (vagy mégsem)

Tanulás után a fiúk focizni mentek. És a pálya szélére oda ültünk a barát nőmmel, oda jön az eggyik fiú megkérdezni hogy nem-e akarunk beszálni mi is. Miért ne, persze! Csak egy nem nagyon tudtonk, az nem baj gyertek csak! Nagyon élveztük a meccset, és amikór a vége felett jártunk akkór az eggyik fiú el akarta venni tőlem a labdát és én arra góndóltam hogy bele rugok egy nagyot a labdába, e helyett nem egy kellemes helyre rugtam neki, Szerintem egy életre elvettem a kedvét a focizástól!

                                                           Fiú, vagy lány?!

Év nyitón a biológia tanárunk egy kicsit kövéredett a nyáron! A barátnőimmel oda mentünk és megkérdeztük tőle: "jaj de jó magának, fiú lessz vagy lány?" A tanárnő nagyot nézett ránk és így válaszólt nekünk: Nem vagyok terhes taán úgy tünik? :O Nem dehogy is honnan tetszik ezt a butaságot venni, nagyon klassz az alakja! És gyorsan el isrohantunk! xd

                                                              Egy nyári tőrténet

Életem eggyik legjobb fesztiválán vóltam, az eggyik barátnőmmel! És vólt egy olyan játék ott hogy habsátór ami arról kapta a nevét hogy olyan mint egy ugrálóvár csak ebben hab vólt! A barátnőm felvettegy fürdő ruhát és neki nem is vólt gond hogy átlátszódott a pólólya de én a vékony pólóm alá nem vettem fel semmit természetesen én sem számitottam arra hogy annyira leizzadok hogy át fog látszódni amokór lejöttem mindenki röhögött és fütyűlgetett utánam! Amikór oda néztem úgy el szégyeltem magam hogy az csak na! xd

                                                                       Francia csók

Francia órszágban nyaralni vóltunk a szüleimmel. Anyukámmal bementünk az eggyik sütemény árushoz és anyukám kikérte a habcsókot azaz "blasert" mire a bóltos elkezdett nevetni! Anyukám nagy zavarba jött mire az eladó elmutogatta kézzel lábbal hogy a "blaser" franciáúl csókot jelent anyukám nagy zavarba jött kikaptuk a süteményt és el is mentünk......Milyen nagy szerencse hogy az eladó nő vólt! 

 

 
 

 

Utolsó képArchívum

Naptár
<< Augusztus / 2019 >>


Statisztika

Most: 1
Összes: 103492
30 nap: 1258
24 óra: 33