Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Idézetek (hiányról)

Barátok csalódás, szerelem ez az élet, fájdalom csalódás és megannyi vétek, őszinte barátok s hazug emberek, megértés elfogadás, és mély sebek, mosoly mikór legszivesebben kiáltanál, magány mikór csak egy társra vágytál!

Ne mond hogy szeretsz csak érezzem én, ne mond hogy mindig maradj enyém, ne mond hogy hazug, oly hazug ez a szó, amit a szív mond csak az a jó!

Remegő lábakkal a párkányra lépek, becsukom a szemem és cseppet sem félek, régi emlékek mindig is kísértenek, felnézek az égre s tudom nem tévedek, régi emlékek sohasem felednek, utólsó szavaimat suttogom a szélbe, kimondom: SZERETLEKs így ugrom a mélybe!

Vesd meg ki így suttog : örökké,szeresd ki cssókól s nem ígér, örökre szánd magyar fanyar kötésnél, egy csók terhes perc többet ér!

A szerelem néha elmúl az idő múlásával, de jobban a távólsággal!

Nem a virágnak fáj, ha válik az ágtól, ezen marad a seb ezér is gyászól

A szerelem művészete abból ál hogy engedjük el a másikat, és teret adjunk neki!

Barátság...elősszőr barátság kell ahoz hogy legyen szerelem mert minden szerelem elött van barátság!

Gyakran esik meg, hogy egy kapcsolat, amellyet szerelem kovácsól, átalakúl barátsággá, ritkábban hogy egy hosszú barátságból felvillan a szerelem szikrája!

A női ösztöne súgta ha két férfi ugyan abba a nőbe szerelmes akkór a két férfi ne legyenek barátok mert előfórdúlhat hogy mindkettőt elveszíti!

Az áletben nem csak szerelem hanem barátság is születhet első látásra"!

"Maradj még" Ez a legszebb dolog amit egy barát mondhat!

Az udvariasság a barátok közt elengedhetetlen!

 

 
 

 

Utolsó képArchívum

Naptár
<< Augusztus / 2019 >>


Statisztika

Most: 1
Összes: 103493
30 nap: 1259
24 óra: 33