Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Őltözködés

Ha az öltözködésről van szó akkór ne mindeggy hogy mijen alkalommal mit veszel fel. Na nézzük az alkalmakat:

Buli: A bulikban az a lényeg hogy csillogj villogj! Általában inkábbb a felső tested csillogjon, a alsaja a ruhának inkább legyen egy színű! Ha te nagyon szereted a csillogást akkór a szemet,vagy a  hajadat, és a rudádat! Ha viszont nem szereted a csillogást akkór inkább egy színű a nyerő!( De akkór sima egy színű sminked legyen)!

Suli: Suliba  a legideálisabb öltözék az a egyszerű! Esetleg egy farmernadrág vagy cica naci, egy több mintás póló/ trikó sokat jelenthet! Hatúl kivágott akkór esetleg még túl lehórhatnak mindennek! De ha csak mértékkel kivágott a főlsőd akkór nem mert akkóür néznek is valaminek! Ha szoknyába mész akkór se legyen túl mini! Mert ha lehajólsz akkór kilátszik mindened! (De vehetsz fel 3negyedes cica nacit és akkór nyugodtan mehetsz benne de akór is vigyázz hogy ne látszódjon ki mindened)! A szoknyához topánkát vagy sarut vegyél fel! Sose vegyél hozzá zoknit! A nadrághoz inkább cipőt vagy sarut!

Utca: Esetleg egy cuki kis toppot vagy pólót vegyél fel, farmer szoknyát hozzá/nadrág. Ha tél van akkór farmer nadrágot vegyél fel! Cuki kis kabátot ami lehetőleg ne 5 számmal nagyobb legyen nálad! DE ha nyár van vadúlj és jöhet a szoknya és a kivágot főlsők! 

images.jpeg 

 
 

 

Utolsó képArchívum

Naptár
<< Augusztus / 2019 >>


Statisztika

Most: 1
Összes: 103492
30 nap: 1261
24 óra: 35