Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Rémsztorik (csak az olvassa el aki nem fél)

Azt mondják hogy ez igaz : (SEMEJIK SEM SAJÁT)

Hallowenowen éjszakája vólt, én nem hittem hogy szellemek léteznek mert még sohasem történt meg velem ilyesmi, de a kishugom nagyon fél tőlük. Én mondtam neki hogy nem kell semmitől sme félnie mert nem léteznek szellemek! Hallowen éjszakáján bulit csináltunk, éjfélig fent vóltunk és msn-eztünk barátnőmmel, aki azt mondta hogy Sween Williems szelleme kísért az ők házukban, én meg kinevettem hohy persze szellemek jah csakis, az nap este átjött hozzánk és aztán éjfélkór elkezdett hideg lenni pedig egy ablak sem vólt nyitva meg recsegéseket hallottunk. 3 órafele limentem a mosdóba tisza kómás fejjel, sikítást hallottam, és egy pilanatra lehajóltam amikór meg felnéztem egy szellem ott lebegett felettem.Ezt a történetet állítólag egy kislány naplójában olvasták aki beakarta bizonyítani hogy szellemek nincsenek...dehát mmégios! 

 

Véres kéz:

Egyszer Sarah-t othon hagyták a szülei. Sarah elkezdett játcani amikór megszólat a telefon, Sarah főlvette. Egy mény férfihang szólt bele, Véreskéz vagyok itt vagyok az országotokban, Sarah letette és nem félt, folytatta a játékot. Egy kis idő múlva megint megszólal és ugyanúgy az az ember szólt bele: Véres kéz vagyok már itt vagyok a városotokban, Sarah letette és folytatta a játékot. Kisidő múlva megint felhívta az az ember: Véres kéz vagyok már itt vagyok az utcátokban, Sarah már egy kicsit félt mert az már közelvan. Kis idő múlva becsöngettek Sarah-nagyon meg ijedt, kinyitotta az ajtót és egy félkezű véres ember vól és mondta neki: Helló véreskéz vagyok.......kérhetnék egy sebtapazt?

 

A végzetes hegymászás:

Egyszer egy hegymászó még este is mászta a hegyet. Valaki megfogta a hátát a hegymászó hátra fórdúl és látja  hogy egy csonvát áll mögötte, mondja neki a csontváz: Fogd meg a kezem! a hegy mászó meghátrál. Mondja neki mogint a csonváz: Fogd meg a kezem! A hegymászó megint meghátrált! Megint mondja neki :Fogd meg a kezem! A hegymászó megy tovább és egyszer csak meg csúszik a lába, és leesik a csonváz mondja neki: Én mondtam hogy fogd meg a kezem! A végén kiderűét hogy a csontváz régen egy hegymászó vólt és ő is pont ott esett le és azóta is mindig mondogassa a hegymászóknak hogy fogják meg a kezét de senkisem fogta meg a kezét és leestek!

 

 

 

 
 

 

Utolsó képArchívum

Naptár
<< Augusztus / 2019 >>


Statisztika

Most: 1
Összes: 103491
30 nap: 1260
24 óra: 34